ΑναζήτησηCommodities are powered by Investing.com

03/05/2018 17:46

Επίδομα για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος θα χορηγήσει ο δήμος Κω

Το βοήθημα αφορά μόνο την κύρια κατοικία του νοικοκυριού και υπό την προϋπόθεση πως η διακοπή της ηλεκτροδότησης έχει γίνει μέχρι τις 14/02/2018
Ειδικό βοήθημα σε κατοίκους του νησιού με χαμηλά εισοδήματα για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος  θα χορηγήσει ο δήμος της Κω.
Με απόφαση του δημάρχου Κω, Γιώργου Κυρίτση, συστάθηκε τριμελής επιτροπή που απαρτίζεται από έναν εκπρόσωπο του δήμου, ένας της ΔΕΔΔΗΕ έναν και της ΔΕΗ, η οποία θα συνεδριάζει δύο φορές το μήνα, και θα αξιολογεί την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση των αιτούντων, προκειμένου να τους χορηγηθεί το ειδικό βοήθημα για την επανασύνδεση του ρεύματος.
Το βοήθημα αφορά μόνο την κύρια κατοικία του νοικοκυριού και υπό την προϋπόθεση πως η διακοπή της ηλεκτροδότησης έχει γίνει μέχρι τις 14/02/2018 ενώ το ύψος του επιδόματος θα καθορίζεται αναλόγως με το ύψος της συνολικής οφειλής των καταναλωτών.
 Από σήμερα, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Κω, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, από όπου μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.


www.worldenergynews.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.