ΖeniΘ DUAL ENERGY - Η πρώτη υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα

ΖeniΘ DUAL ENERGY - Η πρώτη υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα
Η ΖeniΘ είναι επίσης η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες Social Media
Η υπηρεσία ZeniΘ DUAL ENERGY έφερε την επανάσταση στην αγορά της ενέργειας αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια εταιρεία προσφέρει συνδυαστικές υπηρεσίες, και φυσικό αέριο και ρεύμα.
Πριν αναφερθούμε όμως σε αυτά, να τονίσουμε ότι τη ZeniΘ τη γνωρίζουμε από το 2000 σαν ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας. Εδώ και 18 χρόνια είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων, δημιουργώντας μια σταθερή και συνεχώς ισχυρότερη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.
Με εφόδιο ακριβώς αυτήν την πολύχρονη εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών, η εταιρεία πρόσφατα πραγματοποίησε ένα ακόμη μεγάλο βήμα με την είσοδό της στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Άλλαξε, έγινε ZeniΘ και είναι πλέον ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος!

Φυσικό Αέριο και Ηλεκτρικό Ρεύμα με ανταγωνιστικές χρεώσεις από την υπηρεσία ZeniΘ DUAL ENERGY.
Η νέα υπηρεσία ZeniΘ DUAL ENERGY απευθύνεται τόσο σε νοικοκυριά όσο και σε επιχειρήσεις και προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε όλους όσοι χρησιμοποιούν συνδυαστική ενέργεια, δηλαδή και αέριο και ρεύμα, από τη ZeniΘ. Πρόκειται σίγουρα για μια συμφέρουσα λύση για το νοικοκυριό και για την επιχείρηση, αφού συμβάλλει στη μείωση των λειτουργικών εξόδων της.
Η ZeniΘ δημιουργεί προνομιακές υπηρεσίες με σκοπό να επιβραβεύσει τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν και εξακολουθούν να της δείχνουν, ενώ υπόσχεται ακόμη περισσότερα για το μέλλον! Ταυτόχρονα, επιβραβεύει όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες της με δύο ακόμα υπηρεσίες που προσφέρει εντελώς δωρεάν, την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ και την υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ ασφαλιστική.
Στο πλήρως ανανεωμένο site της εταιρείας, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα φυσικού αερίου και ρεύματος, τις υπηρεσίες, αλλά και τις προσφορές της.
Η ΖeniΘ είναι επίσης η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες Social Media (FacebookLinkedin, , Instagram, Twitter), διασφαλίζοντας άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους χρήστες.  Έτσι, δημιουργεί σχέσεις ακόμα πιο ισχυρές και ικανοποιεί αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Αυτός, άλλωστε, είναι ένας ακόμη λόγος που την εμπιστευόμαστε.

www.worldenergynews.gr