Διεθνή

Πενταπλάσια αύξηση των παραγγελιών της Nordex το γ' τρίμηνο του 2018

Πενταπλάσια αύξηση των παραγγελιών της Nordex το γ' τρίμηνο του 2018

Μεγάλα ρεκόρ για τη Nordex το 2018

Ο Όμιλος Nordex έκλεισε το τρίτο τρίμηνο του 2018 με παραγγελία 974 MW, σημειώνοντας σχεδόν πενταπλάσια αύξηση σε ετήσια βάση, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που εδρεύει στο Αμβούργο.

Η παραγγελία της εταιρείας ανήλθε στα 203,4 MW το τρίτο τρίμηνο του περασμένου έτους, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Ο όμιλος Nordex δήλωσε ότι έλαβε πρόσφατα εντολές από τις Η.Π.Α., οι οποίες περιλαμβάνουν 122 ανεμογεννήτριες, τύπου AW125 και AW132 με διαφορετικές εγκατεστημένες χωρητικότητες, οι οποίες έφεραν το συνολικό όγκο παραγγελιών στη Βόρειο Αμερική το τρίτο τρίμηνο στα 405 MW.

Επιπλέον, ο όμιλος αναλαμβάνει ένα σχέδιο για 99 MW στην Αργεντινή και έχει λάβει δύο μεγάλες παραγγελίες συνολικού ύψους 252 MW στη Νότια Αφρική.

Την ίδια περίοδο, η ζήτηση στην Ευρώπη ανήλθε σε 218 MW, ανέφερε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι οι ισχυρότερες μεμονωμένες αγορές ήταν η Γερμανία, το Βέλγιο, η Γαλλία και η Φινλανδία. Στη Φινλανδία την περασμένη εβδομάδα, ο Όμιλος Nordex εξασφάλισε την πρώτη μεγαλύτερη παραγγελία για τη νέα, υψηλότερης απόδοσης πετρελαιοκίνητη τουρμπίνα N149 / 4.0-4.5 συνολικής ισχύος 81 MW.

«Η Nordex Group, με σχεδόν 1 GW ανάληψη παραγγελιών στο τρίτο τρίμηνο, κατάφερε να παρουσιάσει μια πολύ σταθερή απόδοση νέων παραγγελιών σε τέσσερα διαδοχικά τρίμηνα. Αυτό είναι αποτέλεσμα του παγκόσμιου αποτυπώματος που μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ταχύτητα και ευελιξία σε όλες τις αγορές ", δήλωσε ο CEO της Nordex SE Jose Luis Blanco.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης