Διεθνή

Deal 12 εκατ. δολ για τη Maersk Drilling και την Repsol Colombia

Deal 12 εκατ. δολ για τη Maersk Drilling και την Repsol Colombia
Το Siluro-1 και βρίσκεται ανοικτά των δυτικών ακτών της Καραϊβικής και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το 2ο τρίμηνο του 2017
Συμβόλαιο 12 εκατ. δολ. έκλεισε η Maersk Drilling με την Repsol Colombia ανακοίνωσε η Maersk Developer.
Η σύμβαση αφορά την διάτρηση του Siluro-1 Exploration Prospect και, εκτιμάται ότι θα έχουν διάρκεια 42 ημερών.
«Η αγορά εξωχώριων γεωτρήσεων παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, και ως εκ τούτου, είμαι περήφανος που η Maersk Drilling συνεχίσει να είναι σε θέση να εξασφαλίζει συμβόλαια. Η σύμβαση αυτή σηματοδοτεί μια μεγάλη ευκαιρία για τη Maersk Drilling να αναπτύξει περαιτέρω τις καλές σχέσεις μας με την Repsol, και ανυπομονούμε για την ασφαλή και αποτελεσματική του  παράδοση στον πελάτη μας », δήλωσε ο Michael Reimer Mortensen, επικεφαλής των παγκόσμιων πωλήσεων σε Maersk Drilling.
Το Siluro-1 και βρίσκεται ανοικτά των δυτικών ακτών της Καραϊβικής και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το 2ο τρίμηνο του 2017.
Η Mærsk Developer  στο Port Fourchon των ΗΠΑ στον Κόλπο του Μεξικού και τώρα έχει αρχίσει τις εργασίες προετοιμασίας για την έναρξη της νέας σύμβασης.
"Μια προ-προγραμματισμένη διαδικασία επανενεργοποίησης για την Mærsk Developer έχει πλέον αρχίσει, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή έναρξη των εργασιών και την εξαιρετική παράδοση και απόδοση. Με την τρέχουσα στρατηγική της Maersk Drilling, κύριος στόχος είναι να εξασφαλιστεί η δυνατότητα να επανενεργοποιήσει τις σε  αδράνεια εξέδρες μας με τον ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο " κατέληξε ο Michael Reimer Mortensen καταλήγει.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης