Διεθνή

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν πολλές πόλεις της Κριμαίας

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν πολλές πόλεις της Κριμαίας

Το ρωσικό υπουργείο Ενέργειας σε ανακοίνωση του, απέδωσε την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην υπερφόρτωση και στην αυτόματη διακοπή λειτουργίας στον υποσταθμό «Ταμάν» που προκάλεσε αυτομάτως και την διακοπή της λειτουργίας δύο μετασχηματιστών

Γενικευμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκε στις 15.00 (ώρα Μόσχας) σε πολλές πόλεις της Κριμαίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα, στους δρόμους καθώς έπαψαν να λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το διαδίκτυο.
Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να κάνουν χρήση των αριθμών έκτακτης ανάγκης, να επικοινωνήσουν με τις δημόσιες υπηρεσίες, ούτε να καλέσουν ταξί.
Το ρωσικό υπουργείο Ενέργειας σε ανακοίνωση του, απέδωσε την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην υπερφόρτωση και στην αυτόματη διακοπή λειτουργίας στον υποσταθμό «Ταμάν» που προκάλεσε αυτομάτως και την διακοπή της λειτουργίας δύο μετασχηματιστών.
Εν συνεχεία ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το ότι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές της Κριμαίας αποκαθίσταται σταδιακά και θα αποκατασταθεί πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης