Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι επενδύσεις της Repsol στο Μεξικό για το 2018

Οι επενδύσεις της Repsol στο Μεξικό για το 2018
Στο άνοιγμα 200 πρατηρίων βενζίνης στο Μεξικό θα προχωρήσει μέσα στο 2018 η ισπανική εταιρεία Repsol, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.
Η διευθύντρια της εταιρείας Maria Victoria Zingoni, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η Repsol θα επενδύσει 430 συνολικά εκατομμύρια δολάρια κατά τα επόμενα χρόνια για την κατασκευή νέων καυσίμων και υποδομών, εκμεταλλευόμενη έναν τομέα καυσίμων που ανοίγει μετά μια ανανεωμένη αναδιάρθρωση ενέργειας το 2013.
Στη συνέχεια η Maria Victoria Zingoni υπογράμμισε ότι: «Το Μεξικό είναι μια χώρα που αναπτύσσεται. Βρίσκεται στο στάδιο της διαδικασίας ανοίγματος λόγω της ενεργειακής μεταρρύθμισης και στην οποία η ζήτηση για καύσιμα αυξάνεται».
Τέλος, η Repsol εντάσσεται σε έναν αυξανόμενο κατάλογο εταιρειών, μεταξύ των οποίων η Royal Dutch Shell, η BP και η Exxon Mobil, που συρρέουν στον τομέα των καυσίμων του Μεξικού, επιδιώκοντας να εκμεταλλευτούν την ελευθέρωση των τιμών βενζίνης από την κυβέρνηση και τον κλάδο των καυσίμων λιανικής.
Οι ευκαιρίες είναι τεράστιες για τον ιδιωτικό τομέα στην αγορά καυσίμων της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της Λατινικής Αμερικής, με το Μεξικό πλέον έναν από τους μεγαλύτερους καταναλωτές βενζίνης παγκοσμίως και τον κορυφαίο ξένο εισαγωγέα βενζίνης των ΗΠΑ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης