Διεθνή

ΗΠΑ: Μονάδα της Riverstone προχωρεί στην πώληση του διυλιστηρίου της Ουάσινγκτον

ΗΠΑ: Μονάδα της Riverstone προχωρεί στην πώληση του διυλιστηρίου της Ουάσινγκτον
Η TrailStone Group, επιχείρηση  βασικών προϊόντων που υποστηρίζεται από την Riverstone Holdings LLC, ανέθεσε στην Tudor Pickering & Holt να πουλήσει ή να βρει στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις για το διυλιστήριο της Tacoma της Ουάσιγκτον.
Το διυλιστήριο, γνωστό και ως U.S. Oil, χρειάζεται κεφάλαια για την υλοποίηση πρόσθετων έργων, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων για την επέκταση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ανέφεραν πηγές του Reuters.
«Ελπίζουμε να εντοπίσουμε έναν εταίρο / επενδυτή με σημαντική προστιθέμενη ρευστότητα και κεφάλαιο πρόθυμο να αγκαλιάσει ό, τι έχουμε να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε την παρουσία μας  αποτελεσματικά σε μια δυναμική και ταχέως μεταβαλλόμενη ενεργειακή οικονομία», δήλωσε η Marcia Nielsen, εκπρόσωπος του διυλιστηρίου , στο  Reuters.
Η TrailStone αγόρασε το διυλιστήριο 42.000 βαρελιών ανά ημέρα στην Tacoma της Ουάσιγκτον. για ένα αξιοσέβαστο ποσό το 2014, αλλά δεν αποκαλύπτει πόσο ελπίζει να κερδίσει από την πώληση.
Το εργοστάσιο θα μπορούσε να συγκεντρώσει πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια σε μια οριστική πώληση, σύμφωνα με τους αναλυτές. Το διυλιστήριο έχει ένα ειδικό αγωγό καυσίμων στην βάση Lewis-McChord, μια στρατιωτική εγκατάσταση των ΗΠΑ κοντά στο εργοστάσιο.
Τα διυλιστήρια στη Δύση και στις Ανατολικές Ακτές επωφελήθηκαν για αρκετά χρόνια από την έκπτωση στο πετρέλαιο από το Bakken της Βόρειας Ντακότα, αλλά οι αγορές πετρελαίου μετατοπίστηκαν μετά την αγορά του διυλιστηρίου από την TrailStone.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης