ΑναζήτησηCommodities are powered by Investing.com

10/08/2017 13:52

Zeybekci (ΥΠΟΙΚ Τουρκίας): Κρίσιμος ο ρόλος της χώρας στην παγκόσμια ενεργειακή ασφάλεια

Ο υπουργός Οικονομίας της Τουρκίας τόνισε ότι η χώρα είναι κόμβος του περιφερειακού ενεργειακού εμπορίου.
«Η Τουρκία είναι μια περιφερειακή δύναμη με "κρίσιμο" ρόλο στην εδραίωση της παγκόσμιας ενεργειακής ασφάλειας» δήλωσε σήμερα (10/8) από την Αστάνα του Καζακστάν ο υπουργός Οικονομίας της Τουρκίας Nihat Zeybekci.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Zeybekci μιλώντας κατά την έναρξη της εκδήλωσης της «Τουρκικής Εθνικής Ημέρας» στην ΕΧΡΟ 2017 με θέμα «Το μέλλον της ενέργειας» που διοργανώνεται στην Αστάνα, τόνισε ότι «η Τουρκία είναι το κέντρο του περιφερειακού εμπορίου ενέργειας».
Σχολιάζοντας το περιεχόμενο της EXPO, ο Zeybekci είπε, ότι «αυτές οι εκθέσεις θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν την εξέλιξη της ανθρωπότητας, να συμβάλουν στην ανταλλαγή γνώσεων και να ενισχύσουν τη συνεργασία».
Ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε, ότι η Τουρκία έχει καταστεί μία από τις κορυφαίες εμπορικές και επενδυτικές χώρες στον κόσμο, χάρη στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία 15 χρόνια.
Καταλήγοντας τόνισε, ότι «ο αποφασιστικός ρόλος της χώρας μας στην παγκόσμια οικονομία θα συνεχίσει να αυξάνεται, μπορείτε να είστε σίγουροι γι’ αυτό».

www.worldenergynews.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.