Μια ελαττωματική λεπίδα σε αιολικό πάρκο κόστισε 6 εκατ. δολ. στην TerraForm

tags :
Μια ελαττωματική λεπίδα σε αιολικό πάρκο κόστισε 6 εκατ. δολ. στην TerraForm
Η TerraForm, εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που ελέγχεται από την Brookfield Asset Management Inc., ανακοίνωσε έσοδα για το πρώτο τρίμηνο ύψους 127,5 εκατομμυρίων δολαρίων
Μια ελαττωματική λεπίδα σε ένα αιολικό πάρκο του Οντάριο αποδείχθηκε δαπανηρή για την TerraForm Power Inc.
Τον Ιανουάριο στο αιολικό πάρκο Raleigh, η TerraForm  έθεσε 70 τουρμπίνες που χρησιμοποίησαν τον ίδιο τύπο λεπίδας εκτός λειτουργίας προκειμένου να εντοπίσει το  πρόβλημα.
Αυτό κόστισε  περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά που διαφορετικά θα ήταν διαθέσιμα για διανομή στους μετόχους, ανέφερε η TerraForm σε ανακοίνωση της την Τρίτη1/5/2017 μετά το κλείσιμο των τακτικών συναλλαγών.
Η TerraForm, εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που ελέγχεται από την Brookfield Asset Management Inc., ανακοίνωσε έσοδα για το πρώτο τρίμηνο ύψους 127,5 εκατομμυρίων δολαρίων χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που σύμφωνα με το Bloomberg ανέρχονταν σε  146,4 εκατομμύρια δολάρια.
Οι μετοχές της TerraForm υποχώρησαν 2,3% στα 10,85 δολ. στις 11:44 π.μ. στη Νέα Υόρκη, αφού προηγουμένως υποχώρησαν έως 3,3%, το χαμηλότερο ενδοημερήσιο επίπεδο από τις 19 Μαρτίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης