ΑναζήτησηCommodities are powered by Investing.com

09/11/2017 16:41

Μειώθηκαν τα έσοδα της Vestas κατά 6% το γ' τρίμηνο του 2017

«Το τρίτο τρίμηνο, η Vestas παρέδωσε αυξημένη παραγγελία και υγιή κέρδη σε μια αγορά που βλέπει επιταχυνόμενο ανταγωνισμό και μειούμενη κερδοφορία» είπε μεταξύ άλλων ο CEO της εταιρείας
Η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ανεμογεννητριών παγκοσμίως, Vestas είχε λιγότερα έσοδα το τρίτο τρίμηνο του 2017 σε σχέση με το ίδιο διάστημα το 2016.
Ειδικότερα, η μείωση έφτασε το 6%, με την εταιρεία της Δανίας να επισημαίνει ότι τα κέρδη μειώθηκαν κατά 78 εκατ. ευρώ, ενώ κρίνεται επιβεβλημένη η κατάλληλη προετοιμασία έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί ο αυξανόμενος στον κλάδο ανταγωνισμός.
Η Vestas πρόσθεσε ότι οι σταθερές και άνευ όρων παραγγελίες ανεμογεννητριών ανήλθαν σε 2.615 megawatts το τρίτο τρίμηνο του 2017, ενώ η αξία των παραγγελιών ανεμογεννητριών ανερχόταν σε 8,8 δισ. ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου 2017.
«Το τρίτο τρίμηνο, η Vestas παρέδωσε αυξημένη παραγγελία και υγιή κέρδη σε μια αγορά που βλέπει επιταχυνόμενο ανταγωνισμό και μειούμενη κερδοφορία», δήλωσε ο Anders Runevad, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Ο Runevad πρόσθεσε ότι καθώς η αγορά συνεχίζει να εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς, η Vestas εξακολουθεί να επικεντρώνεται στη συνέχιση της ηγετικής της θέσης εκτελώντας τη στρατηγική της για αυξημένη αποτελεσματικότητα.

www.worldenergynews.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.